fi fi en

Fiska i Karuna

Fiskeresa till Peimari strand i Karuna

Underbara havsutsikter och bra fiskevatten väntar en timmes bilväg från Åbo och ca. två timmars från huvudstadsregionen vid kusten i Karuna i Sagu. På Merirantala kan du fiska på egen hand eller med vägledning. Lättast kommer du igång med att hyra en motorbåt med utrustning för egenhändigt närfiske. Minimi hyrestiden är bara en dag.

Våra stuggäster kan använda den egna roddbåten som hör till stugan, hyra en motorbåt eller ta med sig sin egna båt. Ni har tillgång till en ramp för sjösättning och i stugorna finns det bojar för förtöjning av båtar. Skärgårdens goda fiskevatten är lättillgängliga. Om du vill få mer ut av fisket, får du med dig en proffesionell fiskeguide på beställning. 

Pilkutflykt till Peimari med fiskeguide

En pilkresa passar bra t.ex. som vinterdagsprogram eller som aktivitet på en konferensdag för företag. Utflykten kräver inte mer än varma kläder och resten tar vi hand om. Geuiden tar er ut på isen och den lekfulla tävlingen kan börja. Nappar abborren eller gösen? Efter fiskeaktiviteten förflyttar vi oss till kåtan för att äta fisksoppa i den öppna eldens sken. På måltiden dricker vi kaffe kokat på den öppna lågan. 

Pilkresans längd 4 timmar
Pris 95€/pers, inkl. moms.  Minimifakturering 6 personer.
I priset ingår den guidade pilkutflykten och den ovan nämnda måltiden i kåtan.

Båtuthyrning

Med en bra fiskebåt når du redan på bara en dag många bra ställen. Terhi Nordic + 15 hk är besiktigad som hyresbåt och vi ger med närområdets kartor och flytvästar. Vid behov skaffar vi fiskelov. Pris för första dagen 90 €. Bränsle faktureras separat. För båten tar vi en garantiavgift på 200 €.

Veckoslut med stuga och båt

Du bosätter dig bekvämt i Merimetso stugan helt vid havsstranden. I stugan finns två rymliga sovrum, vardagsrum, badrum med WC och vedbastu. I stugan finns bra köksutrustning med bl.a. diskmaskin, terassen har gasgrill. I paketet tillhör Terhi Nordic + 15 hk motor med tillhörande säkerhetsutrustning och kartor till närområden. Vi ordnar även med de fiskelov som behövs. Veckoslutspris utan fiskelov är 565 €. Priset inkluderar inte slutstädning eller lakan. För båten tar vi en garantiavgift på 200 €. Bränsle faktureras skilt. Stugan rymmer max. 6 personer, men båten max. 4.

Veckoslut med stuga och båt, med 4 timmars fiskeguidning.

Man kan förbättra fångsten och fisket blir än mer upplevelsefullt genom att ta en guidning, av en sakkunnig fiskeguide, om passliga fiskar för fångst och var man kan hitta dem. När man lägger till den 4 timmar långa fiskeguidningen till föregående paketet, tillkommer det 230 € / 4 timmar till priset.